Waarom wij als Unit4 Team Hope4Life tijdens de Roparun sponsoren? De reden is simpel: om de familie en vrienden van onze voormalige collega Danny van Brenk, die in maart 2017 na een ziekbed van drie jaar overleed, te blijven steunen. Danny leed aan een zeldzame vorm van kanker en nadat bij in Nederland was uitbehandeld, zette hij alles op alles om een behandeling in New York te kunnen ondergaan. Om de reis en de kostbare behandeling mogelijk te maken, richtte hij een fonds op, Danny’s hope 4 life, om geld in te zamelen. Veel Unit4-collega’s hebben hem hierbij financieel ‘gesponsord’ en het door collega’s gedoneerde bedrag werd verdubbeld door het managementteam.

 

Helaas heeft de behandeling Danny’s leven niet kunnen redden, maar het heeft hem wel meer tijd gegeven om met zijn jonge familie, verdere familie en vrienden door te brengen. Geraakt door het verlies van Danny en de saamhorigheid die zijn crowdfunding onder collega’s teweegbracht, heeft Unit4 vorig jaar een eigen stichting opgericht, de Unit4 Cares Foundation. Ernstig of terminale zieke collega’s kunnen aanspraak maken op dit fonds en extra steun ontvangen in tijden waarop zij het het hardst nodig hebben.

Wij ondersteunen Team Hope4Life van harte tijdens de Roparun en hebben bewondering voor de sportieve prestatie die zij gaan leveren om – in nagedachtenis van Danny – geld op te halen voor de goede doelen die zich richten op mensen met kanker.

 

Website: https://www.unit4.com/nl