Volg jij ons al op social media ?

Dé Business Solutions Provider voor de zakelijke markt : Yes Telecom

Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden, onpersoonlijke gesprekken, ondeskundige service en uiteindelijk alsnog een nee?

Yes Telecom gelooft dat het anders kan! U verdient de beste service. Een provider die de zakelijke markt kent. Bij Yes Telecom krijgt u altijd direct een medewerker aan de lijn die u persoonlijk en deskundig te woord staat. Yes Telecom helpt u direct met de zaken waar u zich niet druk om wilt maken, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.

U krijgt niet alleen de service, maar ook de betrouwbaarheid die u verdient. Zo maakt Yes Telecom gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Yes profiteert als zelfstandige dochter van KPN van de technische innovaties die KPN uitvoert op haar netwerk. Het netwerk is 100% identiek.  De producten en diensten van Yes Telecom zijn speciaal voor uw bedrijfssector ontwikkeld. Maatwerk dus. Dat klinkt duur, maar in de praktijk zorgt het juist voor besparingen; u betaalt niet voor overbodige zaken.

Dat is Yes Telecom. Dé Business Solutions Provider

Tredion is Business Partner van Yes Telecom. Samen willen wij met onze communicatieoplossingen het MKB de vrijheid geven om te ondernemen. En samen steunen wij Hope4Life!

Website: https://www.yestelecom.nl